Bara lite körtel- och fettvävnad!!

Jag läste precis Stina-Lee's blogg, inläggen om 13 åriga tjejer som gråter sig till sömns för att dom är platta och ingen annan..

Att man inte vågar visa sig för alla kommer titta och undra om man är en mannlig tjej.. Att ingen skulle vilja vara vän med en platt och att aldrig få en kille på grund av det.. ? Om "killen eller tjejen" inte vill ha en i ens liv bara för att man har små bröst så borde man ha dragit för längesen.. 

Finns det någon som är värld att bli dömd på grund av ens bröst ?.. Nej det finns ingen anledning att dömma någon bara för lite bröst.. Eller vad säger ni ?

Lite körtel- och fettvävnad, är de det viktigaste i livet ?

Tidningar, skvaller och alla kändisar som har plasitk opererat sig, det är de som får oss att tro att man inte kan vara snygg med små bröst..

Med detta menar jag inte att det fel att ha naturligt stora bröst, inte heller att det är fult, mer tvärtom. Det kan vara riktigt snyggt med stor bröst.. Om dom är naturliga såklart, men det är inte heller fel med små.. Det är snyggt det med!!
Vafan det är ett par bröst bara, det är väll inte hela världen..

Men det värsta av allt är att det finns såna som försöker få sina små bröst att se stora ut genom att använda så mycket push up att dom sitter uppe vid hakan.. Nej men ni förstår vad jag menar.. Det är där emot så FULT som det kan bli..

Alla är vi olika, det kanske är något man ska vara nöjd över.. Tänk om alla skulle vara likadana.. Då hade det inte alls varit lika roligt längre..

Försök inte vara någon du inte är.. Visa upp dig själv och var stolt över att du faktiskt är du och ingen annan..

Citat taget från Stinas blogg "välbefinnande, sexighet och kvinnlighet sitter INTE i ett par bröst."


Kolla på Lauren Conrad i The Hills till exempel, hon är nästan helt platt men ändå jätte vacker. Tycker jag i alla fall!!


Har jag inte rätt ?
Säg gärna vad ni själva tycker..

Hoppas ni tar åt er och inser att bröst inte är allt.. Inte ens en tredjedel..

Kommentarer
Postat av: Anonym

BRÖST ÄR JU ALLT :O haha nej menkötteln är iaf och silkon på det är ju som grädde på moset :) helt oseriös kommentarså dampa inte på mig!

2009-08-08 @ 00:51:47
Postat av: Emelie

Peter är en tönt la la la la la ;)

2009-08-12 @ 23:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0