Helt ointressant

Vad händer en kväll som denna ? Jag har lite smått ångest.. Kan inte bara sitta hemma ikväll, men jag orkar ingenting och mitt huvud dödar mig nästan.. Jag har så ont i huvet att jag bara vill dö just nu haha nej inte riktigt så illa är det väll inte men typ... Jag vill/orkar inte träffa någon heller... Ååå va jobbigt detta blev nu haha..  Nej men jag ska sätta mig lite framför TVn nu och se om det blir bättre med huvet så kanske jag kommer ut lite idag ändå :D

Jaja detta var nog dagens mest onödiga vetande...


Kram

My week

Hello everybody!

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på Beyonce - Sweet Dreams, riktigt bra låt faktiskt :) Jag var i Borås med mamma, pappa och Annelie föut :) Shoppade lite och så, jag köpte ett par svarta pumps och en gul piké.. Stolt, jag köpte även strumpor.. Haha jätte intressant ;) För övrigt denna veckan så har jag köpt en ny foundation, mascara och ett par leopard gummistövlar :)..

Igår (torsdag) träffade jag Malin på kvällen, sen sov jag där. Vi såg på Heartbreak Hotel, den filmen är så rolig.. Skrattar hela tiden. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Just de, igår åkte jag till Lerum med familjen för att fixa lite saker så det blev att jag stack in till skoaffären Eurosko en snabbis.. Där inne finns det ett par skor som är såååå fina.. Det är ett par ljusrosa pumps, men självklart så finns dom inte i min storlek men men.. Nu har jag ett par svarta iallafall.

Och i onsdags var jag och hälsade på min faster Carina, hennes kille Terje och hans son Daniel i Stocken.. För er som inte vet var det ligger så är det ute på Orust. Det va kul att träffa er, vädret var ju inte precis det bästa med vad ska man göra åt saken..  Vi spelade kub och lite sånt.. Gick ut till deras båt och kollade, senare grillade vi korv.. Det va mysigt.. Åkte hem runt 23.00.. Sen vet jag inte riktigt vad jag har gjort mer..

Men nu ska jag in på facebook och kolla lite ;)

PEACE!!

Drag Me To Hell

Nu va det ett tag sen jag skrev här, det ska de bli ändring på.. Jag pratade precis med en tjej ifrån Model Lab, hon frågade om jag hade lust att komma dit och bli fotograferad den 8:onde augusti, ja får ta med mig max fyra stycken kompisar som också kommer bli fotograferade då. Jag tackade självklart ja så aa den 8:onde augusti klockan 6 ska jag dit och bli sminkad och sen fotograferad, det ska bli lite kul faktiskt. Jag ska ta med mig Malin dit den saken är säker, sen vet jag inte vilka mer som får följa med ;) Hon måste kunna då annars dör jag.. Iaf, igår var jag på bio med Malin och två killar ifrån hennes jobb. Vi såg på Drag Me To Hell, den va inte alls bra, okej den va läskig ibland men det va en helt sjuk film... Sen tog vi 00.17 tåget hem till Malin för att sova där..

Nu ska jag snart ner till Lindex och köpa en ny mascara.. Vilket jag verkligen behöver..

Puss

emeliie

emelie

hej

hej

Read and enjoy..

Idag vaknade jag upp hos Malin runt halv sex.. Hon skulle åka och jobba och vad tror ni jag gör  jo det är inte precis så att jag går hem och fortsätter min somn hemma utan istället somnar jag om och vaknar runt nio, helt ensam.. Sjukt pinsamt... Då går jag upp och springer hem men tror ni inte att jag mötenrnågon påvägen? Jo självklart ska jag möta Malins mamma Marie-Louise som frågar mig om jag har sovit klart nu och skrattar lite smått.. Det va så pinsamt så jag ville inget annat än att dö just den  stunden..
Aja när jag kom hem så duschade jag för att sen åka till floda, hem till min kusin Marcus och passa hans barn William och Alexander.. Jag träffade även deras tredje och sista son Oscar som är fyra månader och hur söt som helt så det fick bli att passa honom lite då och då vilket jag verkligen inte tackade nej till :D.. Jag kom dit runt halv tolv och stannade till åtta någonting då mamma, pappa och Annelie kom för att hämta mig och naturligtvis för att fika lite också.. Det tackar man inte nej till. Speciellt inte daimtårta och jordgubbssaft . MUMS!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att Malin ska komma hem.. Jag ska gå hem till henne vid elva, kommer förmodligen sova där inatt, vilket jag gör alla andra nätter också :) Eftersom vi var duktiga och inte åt våra chips och dipp som vi köpte igår så kommer det säkert bli så att vi tar dom och sätter oss framför tvn ikväll, men det är mys. Fanny kommer också att vara med och tjocka sig idag :D

Nu ska jag passa på att ladda upp en jättebra låt men tyvärr så är det sjukt svårt att hitta den med den riktiga videon men det gör inget för den är jättedålig ändå..
 


Lyssna och njut!

Ny blogg, ny start och en ny emelie

Idag bestämde jag mig för att skaffa en helt ny blogg. Den gamla bloggen är inte borta men jag kommer inte uppdatera något mer inlägg eller något liknande på den längre. Nu är det denna bloggen som gäller. Jag kände att den andra var för ful och helt onödig att ens lägga ner tid på. 

Nu sitter jag hemma hos Malin som går omkring och letar efter kläder till imorgon. Hon har fått ett jobb som tele2 försäljare, face to face you know. Hon måste ha kontorskläder varje dag vilket hon inte har. Aja nu ska jag inte sitta här och skriva ett långt inlägg om det.

Vi ska snart gå och sova, eller jag i alla fall.. Malin ligger redan i sängen, hon ska upp vid sex imorgon för att åka till sitt jobb. Jobbigt värre, själv ska jag ligga kvar i sängen och sova tills jag vaknar av mig själv..

Idag har jag inte alls gjort mycket. Sov hemma hos malin natten till idag, vaknade i hennes säng.. Gick ut med Wakka Wakka efter ett tag och sen gick jag hem till mig. Tänkte åka hem till min kusin och hälsa på men han var på liseberg så det blev inte av. Jag ska åka hem till dom imorgon istället.
Runt tre tiden åkte jag ner till affären för att hämta Malin, vi skulle handla lite gott till ikväll men ingen av oss viste hur mycket pengar vi hade på kortet så vi åkte till lerum för att göra ett kontouttag eftersom det inte fanns några minneslappar kvar i icas bankomat. Men vi kom inte riktigt till centrum utan vi stannade på servett istället för att se vad som fanns där inne. Vi chansade på att jag skulle ha pengar till en stor cola vilket jag hade. Köpte den, josefin satt i kassan som jag gick till. Kul att träffa någon man känner inne i en affär. Sen åkte jag och Malin till Lidl eftersom hon aldrig hade varit inne i någon sån affär i hela hennes liv, köpte en chipspåse och dipp.. Haha inget av de har vi ätit idag men colan är slut. Vi lagade även jättegod mat idag, mums. Det var makaroner, sallad och morotsbiffar. Det va verkligen jättegott :D

Hursomhelst
Nu ska jag gå in och göra malin sälskap, kan ju inte sitta framför datan när jag är med henne.. ;)

LOVE, e ♥


RSS 2.0